کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

موافقت پادشاه عربستان با میزبانی از نیروهای آمریکایی

پادشاه عربستان با میزبانی از نیروهای آمریکایی در این کشور اعلام موافقت کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۸ - ۲۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 20
کد خبر: ۱۶۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری رسمی عربستان بامداد شنبه گزارش داد، "سلمان بن عبدالعزیز" پادشاه سعودی با اعزام نیروهای اضافی آمریکا به این کشور موافقت کرده است.

 

به گزارش این خبرگزاری، یک مقام مسؤل در وزارت دفاع عربستان که خواست نامش فاش نشود، اعلام کرد که بن عبدالعزیز با میزبانی از نیروهای آمریکایی موافقت کرده است.



شبکه تلویزیونی «سی‌ان‌ان» دو روز پیش به نقل از مقام‌های پنتاگون اعلام کرد دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا برای اعزام صدها سرباز به عربستان سعودی در آینده نزدیک آماده می‌شود.

 

این مقام‌های نظامی آمریکا تصریح کرد، حدود 500 سرباز آمریکایی به پایگاه هوایی «شاهزاده سلطان» واقع در شرق ریاض اعزام خواهند شد.

 

طبق گفته این منابع، در حال حاضر تعداد اندکی از نظامیان و نیروهای پشتیبانی آمریکا در این پایگاه مستقر هستند تا مقدمات استقرار باتری‌های سامانه دفاع ضدموشکی پاتریوت را فراهم و در بهبود وضعیت پایگاه نقش‌آفرینی کنند.

 

دولت ترامپ در ماه ژوئن گذشته اعلام کرد که با توجه به وضعیت تنش با ایران، یک‌هزار نظامی دیگر آمریکا را به خاورمیانه اعزام خواهد کرد. پنتاگون نیز اعلام کرد که به منظور تقویت استقرار نیروهایش در خاورمیانه، سامانه دفاع هوایی پاتریوت، «پهپاد سرنشین‌دار و بدون سرنشین» و نیز هواپیماهای جنگی مستقر خواهد کرد.

 

با این حال، در آن زمان اعلام نشد که تجهیزات ارتش آمریکا به کدام کشور منطقه اعزام خواهد شد. مسئولان پنتاگون اعلام کردند، نیروهایی که به عربستان سعودی اعزام می‌شوند بخشی از این برنامه تقویت نظامی در منطقه است.

 

منابع مذکور در عین حال به سی‌ان‌ان اعلام کردند که این طرح دولت ترامپ تاکنون رسما به کنگره اطلاع داده نشده است. اگر چه، طبق گفته یکی از این مسئولان، اطلاع‌رسانی به کنگره درباره این طرح به صورت غیرمستقیم انجام شده است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار