«گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد

موافقت پادشاه عربستان با میزبانی از نیروهای آمریکایی

پادشاه عربستان با میزبانی از نیروهای آمریکایی در این کشور اعلام موافقت کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۸ - ۲۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 20
کد خبر: ۱۶۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری رسمی عربستان بامداد شنبه گزارش داد، "سلمان بن عبدالعزیز" پادشاه سعودی با اعزام نیروهای اضافی آمریکا به این کشور موافقت کرده است.

 

به گزارش این خبرگزاری، یک مقام مسؤل در وزارت دفاع عربستان که خواست نامش فاش نشود، اعلام کرد که بن عبدالعزیز با میزبانی از نیروهای آمریکایی موافقت کرده است.



شبکه تلویزیونی «سی‌ان‌ان» دو روز پیش به نقل از مقام‌های پنتاگون اعلام کرد دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا برای اعزام صدها سرباز به عربستان سعودی در آینده نزدیک آماده می‌شود.

 

این مقام‌های نظامی آمریکا تصریح کرد، حدود 500 سرباز آمریکایی به پایگاه هوایی «شاهزاده سلطان» واقع در شرق ریاض اعزام خواهند شد.

 

طبق گفته این منابع، در حال حاضر تعداد اندکی از نظامیان و نیروهای پشتیبانی آمریکا در این پایگاه مستقر هستند تا مقدمات استقرار باتری‌های سامانه دفاع ضدموشکی پاتریوت را فراهم و در بهبود وضعیت پایگاه نقش‌آفرینی کنند.

 

دولت ترامپ در ماه ژوئن گذشته اعلام کرد که با توجه به وضعیت تنش با ایران، یک‌هزار نظامی دیگر آمریکا را به خاورمیانه اعزام خواهد کرد. پنتاگون نیز اعلام کرد که به منظور تقویت استقرار نیروهایش در خاورمیانه، سامانه دفاع هوایی پاتریوت، «پهپاد سرنشین‌دار و بدون سرنشین» و نیز هواپیماهای جنگی مستقر خواهد کرد.

 

با این حال، در آن زمان اعلام نشد که تجهیزات ارتش آمریکا به کدام کشور منطقه اعزام خواهد شد. مسئولان پنتاگون اعلام کردند، نیروهایی که به عربستان سعودی اعزام می‌شوند بخشی از این برنامه تقویت نظامی در منطقه است.

 

منابع مذکور در عین حال به سی‌ان‌ان اعلام کردند که این طرح دولت ترامپ تاکنون رسما به کنگره اطلاع داده نشده است. اگر چه، طبق گفته یکی از این مسئولان، اطلاع‌رسانی به کنگره درباره این طرح به صورت غیرمستقیم انجام شده است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار