واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

موافقت پادشاه عربستان با میزبانی از نیروهای آمریکایی

پادشاه عربستان با میزبانی از نیروهای آمریکایی در این کشور اعلام موافقت کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۸ - ۲۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 20
کد خبر: ۱۶۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری رسمی عربستان بامداد شنبه گزارش داد، "سلمان بن عبدالعزیز" پادشاه سعودی با اعزام نیروهای اضافی آمریکا به این کشور موافقت کرده است.

 

به گزارش این خبرگزاری، یک مقام مسؤل در وزارت دفاع عربستان که خواست نامش فاش نشود، اعلام کرد که بن عبدالعزیز با میزبانی از نیروهای آمریکایی موافقت کرده است.



شبکه تلویزیونی «سی‌ان‌ان» دو روز پیش به نقل از مقام‌های پنتاگون اعلام کرد دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا برای اعزام صدها سرباز به عربستان سعودی در آینده نزدیک آماده می‌شود.

 

این مقام‌های نظامی آمریکا تصریح کرد، حدود 500 سرباز آمریکایی به پایگاه هوایی «شاهزاده سلطان» واقع در شرق ریاض اعزام خواهند شد.

 

طبق گفته این منابع، در حال حاضر تعداد اندکی از نظامیان و نیروهای پشتیبانی آمریکا در این پایگاه مستقر هستند تا مقدمات استقرار باتری‌های سامانه دفاع ضدموشکی پاتریوت را فراهم و در بهبود وضعیت پایگاه نقش‌آفرینی کنند.

 

دولت ترامپ در ماه ژوئن گذشته اعلام کرد که با توجه به وضعیت تنش با ایران، یک‌هزار نظامی دیگر آمریکا را به خاورمیانه اعزام خواهد کرد. پنتاگون نیز اعلام کرد که به منظور تقویت استقرار نیروهایش در خاورمیانه، سامانه دفاع هوایی پاتریوت، «پهپاد سرنشین‌دار و بدون سرنشین» و نیز هواپیماهای جنگی مستقر خواهد کرد.

 

با این حال، در آن زمان اعلام نشد که تجهیزات ارتش آمریکا به کدام کشور منطقه اعزام خواهد شد. مسئولان پنتاگون اعلام کردند، نیروهایی که به عربستان سعودی اعزام می‌شوند بخشی از این برنامه تقویت نظامی در منطقه است.

 

منابع مذکور در عین حال به سی‌ان‌ان اعلام کردند که این طرح دولت ترامپ تاکنون رسما به کنگره اطلاع داده نشده است. اگر چه، طبق گفته یکی از این مسئولان، اطلاع‌رسانی به کنگره درباره این طرح به صورت غیرمستقیم انجام شده است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار